Custom Bg
kóstoló bérlet

Kóstoló Bérleteinket azért hoztuk létre, hogy kipróbálhass Minket! Megismerhesd az Animus Pilates Mozgás Stúdió óratípusait egy kedvezményes csomag keretében (Pilates, egyéni, duó és csoportos órák). Megtapasztalhatod magadon a tudatos mozgás örömét, és immáron ismerve minket, eldöntheted, hogy milyen formában szeretnél hozzánk rendszeresen járni.

Nem tudod milyen egy egyéni Pilates edzés? Kíváncsi vagy milyen az, ha csak veled, a Te igényeiddel és céljaiddal foglalkoznak? Javasolták, hogy járj Pilatesre de nem tudod, mit adhat neked a módszer?
Válaszd az Egyéni Kóstoló Bérletet, próbáld ki az egyéni órát és a Pilates gépeken történő edzést! A bérlet 4 egyéni órát tartalmaz. Fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy az első edzés mindig rengeteg új információt tartalmaz. Új dolgokat tanulsz a testedről, tartásodról, légzésedről, a Pilates módszerről és persze először találkozol az oktatóddal is. Tapasztalataink alapján az első alkalom sokkal inkább fárasztó koncentráció szempontjából. A második alkalommal már teljesen Rád tudjuk szabni az órát, hiszen már megismertük a mozgásodat, esetleges problémáidat és Te is jobban követed az instrukciókat. Így a harmadik, negyedik alkalmad már igazi, kihívásokkal teli edzés lesz, és garantáltan érezni fogod a Pilates pozitív hatásait! A 4. alkalom után el tudod dönteni, hogy milyen bérletet válassz a folytatáshoz (5 vagy 10 alkalmas bérletet, 5 + 5 bérletet).

Szeretnéd kipróbálni az egyéni edzést, de kell a plusz motiváció? Ha testvéreddel, pároddal, kollégáddal, vagy egy barátoddal szeretnél együtt edzeni, akkor számodra a Duó Kóstoló Bérlet a megfelelő választás! A bérlet 4 duó órát tartalmaz.

A 2 + 2 Kóstoló Bérlettel kipróbálhatod akár minden óratípusunkat egy csomagban! A bérlet 2 csoportos és 2 egyéni órát tartalmaz.

Kóstoló Bérletet csak új vendégként és csak egyszer lehet vásárolni. Minden Kóstoló Bérlet két hétig érvényes (14 nap) az első lefoglalt alkalomtól.

Gyere és kezdj el mozogni velünk! Jelentkezz be mihamarabb!

Lemondási lehetőség:
Annak érdekében, hogy távolléted esetén ne kelljen kifizetned a lefoglalt órát, kérjük 24 órával az előjegyzett időpont előtt a +36302369681 -es telefonszámon értesíts minket a változásról.